header

קציץ בשר הודו להכנה בטוסטר אובן

רוצים מנה בשרית קלילה להכנה ומספקת, שתוכלו להכין כמעט ללא מאמץ ועם רכיבים שאת רובם כנראה יש במטבח שלכם – מבלי לפתוח את התנור בכלל, אלא רק בעזרת טוסטר האובן שעל השיש שלכם? אז בבקשה, הנה לכם מתכון נהדר לקציץ בשר הודו שאפשר להרכיב בקלות ובמהירות, ויכול לככב בארוחות שלכם מרוב שהוא מענג וטעים.

 

זמן הכנה: 30 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
קציץ בשר הודו להכנה בטוסטר אובן מקור תמונה: Dinner at the Zoo
רכיבים לקציץ בשר הודו:
תרסיס שמן - מעט לשימון
שמן זית - 1 כף
בצל - 1 (בינוני, קצוץ)
שום - 2 כפיות (כתוש)
טימין - 1 כפית (עלים טריים)
מלח - 1 כפית
פלפל שחור - ½ כפית
ציר עוף - ¼ כוס
פירורי לחם - ¾ כוס
קשטופ - ¾ כוס
אופן הכנת הקציץ בשר הודו:
  1. חממו את טוסטר האובן ל-160 מעלות. רססו תבנית אפייה מתאימה בספריי שמן.
  2. חממו את שמן הזית על מחבת קטנה על גבי להבה בינונית. הוסיפו למחבת את הבצל וטגנו למשך 4-5 דקות עד שהוא מתרכך. הוסיפו את השום למחבת וטגנו עוד 30 שניות.
  3. העבירו את השום והבצל המטוגנים מהמחבת לקערה גדולה, והוסיפו לתוכה את בשר ההודו, הטימין, המלח והפלפל, ציר העוף, רוטב הווסטרשייר, הביצים ופירורי הלחם. ערבבו היטב לקבלת תערובת.
  4. העבירו את תערובת ההודו לתבנית האפייה וסדרו אותה בצורת קציץ מוארך (כמו בתמונה). מרחו את הקטשופ על גבי הקציץ. preperation מקור תמונה: Dinner at the Zoo
  5. הכניסו את התבנית לטוסטר אובן ואפו למשך שעה.
  6. הוציאו את הקציץ מהטוסטר ותנו לו לנוח 5 דקות; פזרו מעליו את הפטרוזיליה הקצוצה, חתכו לפרוסות והגישו. בתיאבון! preperation מקור תמונה: Dinner at the Zoo
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: