maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון קל ללזניית תרד וריקוטה בספל

לזניה היא מאפה איטלקי מוכר וידוע שאהוב על הרבה מאוד אנשים, אך הכנת המנה בגודלה הרגיל לוקחת זמן בגלל השלבים שמקדישים עבור כל שכבה ושכבה. עם זאת, מתכון לזניית התרד בספל שלפניכם יגזול מכם הרבה פחות זמן ותוכלו לאכול את המאפה הטעים תוך 3 דקות מרגע יציאתו מהמיקרוגל. 

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון קל ללזניית תרד וריקוטה בספל מקור תמונה: healthynibblesandbits
רכיבים ללזניה:
עלה לזניה - 1 דף (קרוע ומבושל במים רותחים)
תרד בייבי - ½2 כוסות (קצוץ גס)
פלפל צהוב - ¼ (בינוני, חתוך לקוביות)
בזיליקום - 3 עלים (קצוצים דק)
מלח - ¼ כפית
שום - ⅛ כפית (כתוש)
רוטב פסטה - 6 כפות (או רוטב עגבניות)
מוצרלה - ⅓ כוס (מגורדת חלקית)
אופן הכנת הלזניה:
  1. ערבבו תרד, ריקוטה, שום, מלח, פלפל צהוב ובזיליקום והניחו בצד.
  2. צקו 2 כפות רוטב פסטה בספל, הניחו מעל חתיכות של עלה לזניה מרוכך והוסיפו מעט מתערובת התרד וריקוטה. פזרו 2 כפות גבינת מוצרלה והניחו מעל עוד חתיכת עלה.
  3. צרו שכבות עד לחלק העליון של הספל, הכניסו למיקרוגל והפעילו למשך דקה וחצי עד שהמוצרלה נמסה לחלוטין. אם הלזניה לא מוכנה עדיין החזירו לעוד 30 שניות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: