header

מתכון לחזה עוף עטוף קישואים מהבלוג "היפה והחיה"

קישואים הם ירקות רב גוניים שניתן לשלב במגוון מאכלים, והם מוסיפים טעם נפלא למנות עוף, כמו במתכון שלפניכם. מלבד ההגשה הייחודית של המנה הזו, אתם תיהנו מטעמם של וגם מהיתרונות הבריאותיים של הקישואים, הכוללים חיזוק של המערכת החיסונית, הפחתת לחץ דם גבוה והורדת רמות הכולסטרול, וכל זה בלי טיפת שמן!

למתכונים נוספים מהבלוג "היפה והחיה"

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לחזה עוף עטוף קישואים מהבלוג "היפה והחיה" מקור תמונה: beautybeastisrael
רכיבים לקישואים במילוי עוף:
חזה עוף - 500 גר' (טחון)
בצל - ½ (בינוני)
שומר - ½
סלרי - 2 גבעולים
פטרוזיליה - 2 כפות (טרייה, קצוצה)
כוסברה - 1 כף (טרייה, קצוצה)
שיני שום - 3 (כתושות)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
ביצה - 1
מלח - לפי הטעם (נוספים)
פלפל שחור - לפי הטעם
קישואים - 5 (חתוכים לרצועות דקות)
אופן הכנת הקישואים במילוי עוף:
  1. חממו תנור ל-°190 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
  2. הכניסו את כל הרכיבים למעבד מזון, מלבד העוף והקישואים, ועבדו לקבלת תערובת חלקה.
  3. לתוך קערה בינונית, הכניסו את חזה העוף הטחון וערבבו לתוכו את תערובת התבלינים ממעבד המזון.
  4. הניחו 4 פרוסות של קישואים זו על גביי זו בצורת שמש, על תבנית לתנור. הכינו "שמשות" כאלו עד שייגמרו לכם פרוסות הקישואים.
  5. הניחו במרכז שמשות הקישואים כף גדושה מתערובת העוף ועטפו אותו עם צדי רצועות הקישואים. לאחר מכן נעצו קיסם במרכז כל קישוא ממולא.
  6. הכניסו את התבנית לתנור למשך 15-20 דקות, הוציאו את הקיסמים והגישו לאחר צינון קל.
מקור: נעמה שגיב
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.