maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לניוקי אפוי עם עגבניות

ניוקי, הידוע באיטליה כ"גנוצ'י", מהווה גרסה מיוחדת לפסטה שעשויה מתפוחי אדמה, קמח וסולת. הוויכוח על היותם סוג של פסטה או לא הופך לחסר משמעות כשטועמים את המטעמים הקטנים והנימוחים הללו עם רטבים נפלאים, כמו במתכון שלפניכם.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לניוקי אפוי עם עגבניות מקור תמונה: theyummylounge
רכיבים לניוקי עם עגבניות:
ניוקי - 450 גר' (מוכן לפי ההוראות על האריזה)
עגבניות שרי - 15 (חתוכות לחצי, מתובלות במלח ופלפל)
גבינת מוצרלה - 240 גר' (קצוצה גס)
בזיליקום - ½ כוס (קצוץ גס + 2 כפות נוספות לעיטור)
אופן הכנת הניוקי עם עגבניות:
  1. הכניסו את עגבניות השרי לסיר קטן והניחו אותו על להבה בינונית. בשלו את העגבניות במשך 10-15 דקות, הסירו את הסיר מהלהבה ומעכו אותן בעזרת מזלג.
  2. חממו את התנור ל-220 מעלות ופזרו את הניוקי המוכן על תבנית אפייה.
  3. פזרו מעל הניוקי על הבזיליקום הקצוץ, מעליו את הרוטב ומעל הרוטב את הגבינה. כסו בנייר אלומיניום והכניסו לתנור למשך 10 דקות.
  4. הוציאו את התבנית מהתנור, הסירו ממנה את נייר האלומיניום והכניסו למשך 5 דקות נוספות. הוציאו בשנית מהתנור, הניחו בצד לצינון קל והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: