maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לקרוטונים למרק או סלט

איכשהו תמיד נשארות כמה פרוסות לחם יבשות בסוף השקית, אותן אנחנו פשוט זורקים לפח. עם המתכון הנהדר שלפניכם תוכלו להכין קרוטונים טעימים ופריכים מהלחם היבש.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לקרוטונים למרק או סלט
רכיבים לקרוטונים:
לחם - 6 פרוסות
שמן זית - 6 כפות
אורגנו - ½ כפית (או כל תבלין לבחירתכם)
שן שום - ½ (כתושה)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הקרוטונים:
  1. חממו תנור מראש לחום של 200° מעלות.
  2. חתכו את הלחם לקוביות בגודל המתאים לטעמכם וסדרו אותן על נייר אפייה בתבנית גדולה.
  3. זלפו מעל קוביות הלחם מעט שמן זית, ותבלו אותן לפי טעמכם.
  4. הכניסו את הלחם לתנור למשך 15 דקות, או עד שהקרוטונים מגיעים לרמת הפריכות הרצויה לכם.
מקור: שושנה מאיר
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: