header

מתכון לקציצות סלמון ושיבולת שועל

מתכון לקציצות סלמון עם שיבולת שועל בטעם מדהים, כי שיבולת שועל היא לא רק לדייסות בלבד. 

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון לקציצות סלמון ושיבולת שועל
רכיבים לקציצות סלמון:
סלמון - 300 גר' (טרי, נקי מעצמות)
שבולת שועל - 2 כפות
בצל ירוק - 2 כפות (קצוץ)
מיונז - 1 כף (קל)
חרדל - 2 כפיות (דיז'ון, דבש או רגיל)
שמיר - 1 כפית
אופן הכנת הקציצות סלמון:
  1. חממו מחבת על אש בינונית.
  2. ערבבו את החומרים (כולל הדג) במעבד מזון, עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. הוציאו את התערובת וחלקו אותה ל-3 נתחים דמויי המבורגר, והניחו במחבת.
  4. טגנו צד אחד כ-5 דקות עד שהוא משחים ואז הפכו לצד השני ועשו את אותו הדבר.
  5. הניחו על הצלחות וקשטו מעל עם הרוטב.
מקור: לילית בן דור
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.