header

מתכון מהיר למטבל בטטה

אם אתם מעוניינים ליהנות ממטבל נהדר ומזין עם טעם של גבינה שאינו מכיל חלב, אתם מוכרחים להכין את המתכון הפשוט הבא שללא ספק תשמחו להגיש לבני המשפחה.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון מהיר למטבל בטטה
רכיבים למטבל בטטה:
בטטה - 2 (קלופות וחתוכות לקוביות)
מים - ½1 (מים רותחים)
שמרים תזונתיים - ½ כוס (ניתן לרכוש בחנויות טבע)
קמח טפיוקה - 1 כף (ניתן לרכוש בחנויות טבע)
חומץ תפוחים - 1 כפית
מלח - 1 כפית
אבקת בצל - ¼ כפית
אבקת שום - ¼ כפית
פפריקה - ¼ כפית (מתוקה או מעושנת)
חרדל - ⅛ כפית
אופן הכנת המטבל בטטה:
  1. הניחו סיר גדול על להבה בינונית-גבוהה, הוסיפו לו מים, הכניסו את הבטטות לסיר והביאו את המים לרתיחה. לאחר הרתיחה הנמיכו את הלהבה לנמוכה-בינונית, כסו את הסיר עם מכסה ובשלו במשך כ-10 דקות, או עד שהבטטות יתרככו. הסירו את הסיר מהאש והניחו לבטטות להתקרר. preperation
  2. העבירו את תכולת הסיר לתוך בלנדר/מעבד מזון והוסיפו לו כל שאר הרכיבים: שמרים תזונתיים, קמח טפיוקה, חומץ תפוחים, מלח, אבקת בצל, אבקת שום, פפריקה, חרדל וערבלו עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  3. צקו את התערובת חזרה לתוך הסיר שבו השתמשתם, הניחו אותו על להבה בינונית וערבבו היטב במשך 4-3 דקות עד שהרוטב יתחמם. אם אתם מעוניינים במטבל פחות סמיך, הוסיפו עוד מים, וערבבו. הגישו את המטבל בעודו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.