header

מתכון מיוחד לטורטייה במילוי בשר ותפוחי אדמה

חשבתם שבתוך המדורה אפשר להכין רק מנות קטנות וחטיפים זריזים? טעות גדולה! המתכון הבא מצליח לקפל ארוחת צהריים או ערב שלמה בתוך טורטייה אחת שמקבלת טעם נפלא מהבישול האטי על גחלי האש.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 9
רמת קושי: קל
מתכון מיוחד לטורטייה במילוי בשר ותפוחי אדמה
רכיבים לטורטיית בשר:
ביצים - 14
בצל - 1 (גדול)
בשר בקר - 500 גר' (טחון או נקניקיות קצוצות)
שיני שום - 3 (כתושות)
שמן זית - מעט (לטיגון)
תפוחי אדמה - 6 (בינוניים חתוכים לקוביות)
בצלים ירוקים - 3-4 (קצוצים)
פטרוזיליה - 3 כפות (קצוצה)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
טורטיות תירס - 8-9 (אפשר גם חיטה)
אופן הכנת הטורטיית בשר:
  1. הרתיחו את קוביות תפוחי האדמה במים עד שיתרככו.
  2. במקביל שיברו את כל הביצים וטגנו אותם קלות במחבת עם שמן זית עד שתתקבל ביצה מקושקשת רכה.
  3. במחבת נפרדת טגנו קלות את הבצל והשום עם מעט שמן זית, לאחר שהם מזהיבים הוסיפו את הבשר עד שיהיה מוכן.
  4. ערבבו בקערה גדולה את כל המרכיבים שלכם חוץ מהטורטיות, תבלו לפי הטעם ופזרו את התערובת כפס עבה במרכז הטורטיות שלכם, אך השאירו מעט מרווח בקצוות לקיפול. preperation
  5. קפלו כלפי פנים את קצוות הטורטייה, כך שצידי הטורטיה יסגרו את המילוי שלא ייצא בזמן הגלגול. גלגלו את הטורטיה בעדינות ועיטפו ברדיד אלומיניום.
  6. קחו אתכם את הטורטיות העטופות בצידנית מקוררת למדורה ואחרי מספר דקות באש הן מוכנות לאכילה.
מקור: רעות מזור
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.