maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לעוגת שוקולד, אגוזים וקישואים

הזוקיני (קישוא) הירוק משתלב היטב עם השוקולד והאגוזים, מה שיוצר לנו עוגה מתקתקה וטעימה, שתפתיע את כולם.

 

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת שוקולד, אגוזים וקישואים
רכיבים לעוגת שוקולד :
חמאה - 120 גר'
קמח - 2 כוסות
קישואים - 3 (קטנים, מגורדים)
סוכר - ¾ כוס
קפה נמס - ⅓ כוס (חזק, מוכן, בלי חלב ובטמפרטורת החדר)
יוגורט - ⅓ כוס (או לֶבֶּן)
ביצים - 2 (גדולות, טרופות)
שוקולד - ⅓ כוס (קצוץ או שוקולד צ'יפס)
אגוזי מלך - ½ כוס (קצוצים)
סודה לשתייה - 1 כפית
מלח - 1 כפית (שטוחה)
קינמון - 1 כפית (טחון)
אופן הכנת העוגת שוקולד :
  1. חממו תנור ל-180° מעלות.
  2. ערבבו בקערה את הקמח, סוכר, אבקת אפייה,סודה לשתייה, מלח וקינמון.
  3. בקערה נפרדת ערבבו את החמאה, קפה, יוגורט/לֶבֶּן והביצים, ואחדו את שתי הקערות יחדיו.
  4. הוסיפו את השוקולד, הזוקיני והאגוזים וערבבו עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  5. אפו במשך כ-60-50 דקות או עד שקיסם שתחדירו למרכז התבנית ייצא נקי.
  6. הניחו לצינון והגישו.
מקור: גלי בן-דור
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר