maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון מהיר לירקות מאודים ומתובלים

אין כמו ירקות טריים כדי למלא מאגרים של ויטמינים ומינרלים וכן כדי לזכות באנרגיה ממקור טבעי. אחת מהדרכים הטובות ביותר לקבל את המיטב מירקות היא לאדות אותם, כמו במתכון הפשוט הבא, וליהנות מתוספת טעימה עם טעמים נהדרים לצד מנה עיקרית.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון מהיר לירקות מאודים ומתובלים מקור תמונה: Kun-chia Wu
רכיבים לירקות המאודים:
ברוקולי - ⅓ כוס
גזר גמדי - 2 (פרוס לעיגולים)
דלעת - ¼ כוס (פרוסה לחתיכות בעובי בינונידלעת, פרוסה לחתיכות בעובי בינוני)
קישואים - ¼ כוס (פרוסים לעיגולים)
פלפלים אדומים - 2 (מתוקים, פרוסים לרצועות)
מלח - מעט (לתיבול)
אבקת שום - מעט (לתיבול)
אופן הכנת הירקות המאודים:
  1. הכינו סיר של מים רותחים, והניחו מעליו סיר במבוק או מסננת לאידוי.
  2. הנמיכו את הלהבה לעוצמה נמוכה-בינונית והניחו את הירקות בתוך כלי האידוי. preperation מקור תמונה: J. Hendron
  3. פזרו מלח ואבקת שום על הירקות ואדו כ-15 דקות או עד שהירקות מתרככים.
  4. העבירו את הירקות לכלי הגשה, צננו מעט והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: