header

מתכון ללחם אפרסמונים

הפרי הכתום והנפלא, שמזכיר לעתים דלעת קטנה, גדל לתקופה קצר בלבד ולכן כדאי לנסות ולהכין ממנו דברים שונים, כמו הלחם שבמתכון. טעמו המיוחד של האפרסמון מורגש בכל ביס ונותן לנו מרכיב מנצח ללחם לא שגרתי ומיוחד לסתיו.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ללחם אפרסמונים מקור תמונה: Emilie Hardman
רכיבים ללחם אפרסמונים:
מחית אפרסמונים - 1 כוס (מ-3 אפרסמונים)
סודה לשתייה - 2 כפיות
סוכר לבן - 3 כוסות (ניתן להשתמש רק ב-2 כוסות עבור גרסה פחות מתוקה)
קמח לבן - 3 כוסות
שמן צמחי - 1 כוס
ביצים - 4 (גודל L)
מיץ תפוזים - 350 מ''ל
מים - ⅔ כוס
אגוזי מלך - 1 כוס (קצוצים)
קינמון טחון - ½1 כפיות
מלח - 1 כפית
אופן הכנת הלחם אפרסמונים:
  1. חממו תנור ל-175 מעלות, רפדו 3 תבניות אינגליש קייק בנייר אפייה ושמנו אותן.
  2. בקערה קטנה, ערבבו יחד מחית אפרסמון וסודה לשתייה. הניחו בצד ל-5 דקות.
  3. בקערה בינונית, ערבבו סוכר, שמן, ביצים, קינמון, אגוז מוסקט ומלח ועבדו לתערובת חלקה.
  4. בקערה גדולה, נפו את הקמח, הוסיפו לו את הרכיבים היבשים וערבבו. הוסיפו את הרכיבים הרטובים בהדרגה וערבבו היטב. הוסיפו אגוזי מלך וערבבו שוב. preperation מקור תמונה: jacqueline
  5. חלקו את הבלילה באופן שווה בין 3 התבניות והכניסו לתנור לשעה, או עד שקיסם שתוקעים בעוגות יוצא נקי.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.