maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

יאמי - עוגיות אוראו בהכנה ביתית!

בישול עם ילדים - מתכונים שכיף להכין

אין כמו עוגיות סנדביץ' שוקולד פריכות הממולאות בקרם וניל רך וטעים. למדו כיצד להכין עוגיות אוראו טעימות ומפנקות בקלי קלות - עם הילדים, לכבוד האורחים או סתם בשביל הפינוק...

יאמי - עוגיות אוראו בהכנה ביתית!

מה צריך?

להכנת העוגיות:
220 גרם חמאה מומסת, מעט מקוררת
3/4 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 כוס שבבי שוקולד מומסים ומעט מקוררים
1 ביצה
1 וחצי כוסות קמח
3/4 כוס אבקת קקאו
1 כפית מלח
1/2 כפית סודה ל
שתייה

להכנת המלית:
110 גרם חמאה מרוככת
230 גרם אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 כף חלב
קמצוץ מלח

יאמי - עוגיות אוראו בהכנה ביתית!

בקערה בינונית מערבבים חמאה וסוכר.
 

יאמי - עוגיות אוראו בהכנה ביתית!

מוסיפים וניל ושוקולד ומערבבים היטב.

מוסיפים ביצה אחת ומערבבים הכל יחד עד לקבלת תערובת אחידה.

יאמי - עוגיות אוראו בהכנה ביתית!

בקערה נפרדת מערבבים: קמח, קקאו, מלח וסודה לשתייה, עד לקבלת תערובת אחידה.

יאמי - עוגיות אוראו בהכנה ביתית!

שופכים את תערובת הקמח לתערובת השוקולד ולשים עם הידיים.

נותנים לבצק לשבת בטמפרטורת החדר כשעה.

מניחים את הבצק על גבי נייר שעווה ומעצבים אותו בצורת גליל.

עוטפים את הבצק.

מכניסים את הבצק למקרר לשעתיים לפחות, או עד שהוא מתקשה.

יאמי - עוגיות אוראו בהכנה ביתית!

מחממים תנור ל-160 מעלות צלזיוס ומשמנים תבנית אפייה.

מוציאים את הבצק מהמקרר ופורסים אותו לעיגולים בעובי 1 ס"מ, ומניחים על נייר האפייה.

מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות, או עד שהעוגיות הופכות נוקשות.

מצננים את העוגיות ומכינים את המלית.

יאמי - עוגיות אוראו בהכנה ביתית!

במיקסר מערבבים את החמאה, עד לקבלת קרם רך וחלק.

מוסיפים אבקת סוכר ותמצית וניל. תוך כדי ערבוב מוסיפים חלב.

בעזרת כף, מורחים את המילוי על גבי עוגיה וסוגרים עם עוגיה אחרת, כך שמתקבלת עוגית סנדביץ טעימה.

יאמי - עוגיות אוראו בהכנה ביתית!
 
 
מקור: ליזי שמחון
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: