maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לגלידת תפוחי עץ מרעננת

אם אתם מחפשים מנה מרעננת ליום חם, הגרניטה המתוקה הזו היא המתכון המושלם. תוכלו להגיש אותה גם כקינוח שאף אחד לא יוכל לעמוד בפניו.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לגלידת תפוחי עץ מרעננת
רכיבים לגרניטה תפוח עץ:
מיץ תפוחים - 4 כוסות
תפוח ירוק - 1 (קלוף ללא הליבה, קצוץ)
סוכר - 1 כף
תפוח אדום - 1 (קלוף ללא הליבה, קצוץ)
אופן הכנת הגרניטה תפוח עץ:
  1. הכניסו את כל המרכיבים לסיר והביאו אותו לרתיחה.
  2. ערבבו את תוכן הסיר ובשלו עד שהתפוחים מתרככים, 10-15 דקות.
  3. הסירו את הסיר מהאש ותנו לתערובת להתקרר.
  4. העבירו את התערובת לבלנדר והפעילו אותו עד שהיא הופכת לחלקה
  5. שפכו את התערובת לתבנית אפייה עמוקה והכניסו אותה למקפיא למשך 1-3 שעות, עד שתהיה חצי קפואה. גרדו בעדינות את התערובת עם מזלג בכל 30 דקות.
  6. הגישו בכוס או בקערה.
מקור: עינת ריבה
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר