header

מתכון בריא לחטיף "צ'יפס" תפוחים

אם אתם רוצים להכין חטיף בריא לכם או לילדיכם שיחליף את הצ'יפס הקנוי בשקית, תוכלו להכין את החטיף המתוק האפוי הזה, שטעים וממכר לא פחות. 

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון בריא לחטיף "צ'יפס" תפוחים
רכיבים לצ'יפס תפוחי עץ:
קינמון - מעט (טחון)
סוכר - מעט
אופן הכנת הצ'יפס תפוחי עץ:
  1. חממו תנור לטמפרטורה של 80° מעלות. (עדיף טורבו)
  2. הניחו ניירות אפייה על 2 תבניות (אחד לכל תבנית).
  3. חתכו את התפוחים לחתיכות דקות כמה שניתן בצורה מאוזנת והניחו אותן על משטח האפייה בצורה מסודרת.
  4. פזרו מעל חתיכות התפוחים מעט קינמון וסוכר לפי הטעם.
  5. אפו את 2 המשטחים בתנור למשך שעה, הפכו את התפוחים ואפו למשך ½1-1 שעות נוספות.
  6. כבו את התנור והשאירו את חתיכות התפוחים בפנים להתקררות למשך שעה. זה יגרום להם להיות פריכים יותר.
  7. ניתן לאחסן את צ'יפס התפוחים בכלי אטום למשך שבוע.
מקור: עינת ריבה
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.