maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לסורבה אבטיח טבעי וקל להכנה

הילדים שלנו אוהבים לשתות משקאות ממותקים וקפואים בסגנון ברד ואייס במשך הקיץ, אך אותם משקאות יכולים להיות גדושים בסוכר, קפאין וצבעי מאכל שלא מיטיבים עמם. את המתכון הבא שמכיל 3 מרכיבים בלבד תוכלו לתת להם כתחליף בריא לאותם משקאות והם יוכלו גם לאכול אותו עם כפית כקינוח מרענן במיוחד.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לסורבה אבטיח טבעי וקל להכנה מקור תמונה: superhealthykids
רכיבים לסורבה אבטיח:
אבטיח - 4 כוסות (חתיכות)
מיץ ליים - מ-1 ליים (סחוט טרי)
אבקת סוכר - ¾ כוס (ניתן להוסיף עוד 1 כף למי שמעוניין באייס מתוק יותר)
אופן הכנת הסורבה אבטיח:
  1. הכניסו למיכל הבלנדר את חתיכות האבטיח, הלימון ואבקת הסוכר ורסקו אותם יחד במשך כדקה עד לקבלת מרקם חלק.
  2. מזגו את התערובת לקופסה, כסו אותה במכסה והכניסו להקפאה.
  3. כעבור שעה הוציאו את התערובת מהמקפיא והשתמשו במזלג כדי לגרד את האייס הקפוא שנוצר, כסו את הקופסה והכניסו חזרה למקפיא.
  4. כעבור שעתיים חזרו על אותו תהליך וגרדו את האייס שנוצר מתערובת האבטיח בעזרת מזלג.
  5. כשהתערובת תהיה במרקם כתוש אחיד, היא מוכנה להגשה. אם לא החזירו אותה למקפיא, וחזרו על הפעולה עם המזלג כעבור שעה נוספת. ייתכן שתצטרכו לתת לאייס לשבת בטמפרטורת החדר למשך מספר דקות לפני שתוכלו לגרד אותו שוב עם מזלג.
  6. הגישו את אייס האבטיח בכלי שמיועד לשיתוף בין כמה ילדים שאוחזים בכפיות, או בכוסות אישיות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: