maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון בריא לפודינג בננה, קינמון וזרעי צ'יה

ידוע כבר ממזמן שבננה היא פצצת אנרגיה צהובה ושמומלץ לפתוח את היום באכילתה. כמו כן החשיבות של שילוב זרעי הצ'יה בתפריט היומי שלנו התגלתה לא מזמן, והם נחשבים כמזון עשיר ביותר במרכיבי תזונה חיוניים לגופנו. מעבר לזאת, הקינמון מוכר ביעילותו בהורדת רמת הסוכר בדם. זו הסיבה שהשילוב בין השלושה הינו שילוב מנצח שיעניק לכם אנרגיה לפתוח איתה את היום כמו שצריך, בעיקר בזכות העובדה שהתוצאה היא כל כך טעימה. 
 
זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 1
רמת קושי: קל
מתכון בריא לפודינג בננה, קינמון וזרעי צ'יה
רכיבים לחלב קשיו:
קשיו - 1 כוס (לא קלוי)
מים - 4 כוסות (להשרייה)
מלח ים - קורט
רכיבים לפודינג בננה:
חלב קשיו - 1 כוס
זרעי צ'יה - ¼ כוס
סירופ מייפל - 2 כפיות
קינמון - ¼ כפית
לוקומה - ¼ כפית (ממתיק טבעי)
תמצית וניל - ¼ כפית
בננה - ½
אופן הכנת החלב קשיו:
  1. השרו את אגוזי הקשיו במים כ-6 שעות.
  2. ערבבו אותם במיקסר במהירות גבוהה עד שיתקבל מרקם קרמי.
  3. לבסוף יהיו 4 כוסות חלב, השתמשו בכוס אחת למתכון זה ואת השאר תוכלו להקפיא.
אופן הכנת הפודינג בננה:
  1. ערבבו היטב את כל המצרכים בתוך קערה חוץ מזרעי הצ'יה. preperation
  2. הוסיפו את זרעי הצ'יה וטרפו בעדינות במשך דקה וודאו שזרעי הצ'יה מתפשטים בצורה שווה בתוך הבלילה.
  3. המתינו דקה ולאחר מכן טרפו שוב. התערובת אמורה להתעבות בשלב הזה.
  4. הכניסו את התערובת למקרר למשך 30 דקות.
  5. חתכו את הבננה ופזרו אותה מעל התערובת המוכנה. ניתן לפזר למעלה גם מעט קינמון.
מקור: נעמה ארליך
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר