maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לגלידת בננות ושוקולד

זהו מתכון נוסף לגלידה שתוכלו להכין במהירות רבה וכמעט ללא מאמץ, הפעם על בסיס בננות. כמו המתכון הקודם לגלידה גם קינוח זה ידידותי לרגישים ללקטוז, ומניסיון אישי אני יכולה להגיד שילדים פשוט אוהבים אותו מאוד מאוד.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לגלידת בננות ושוקולד
רכיבים לגלידת בננות ושוקולד:
בננות - 2 (בינוניות)
ממרח שוקולד-אגוזים - 2 כפות (או ממרח שוקולד רגיל)
אופן הכנת הגלידת בננות ושוקולד:
  1. קלפו וחיתכו את הבננות לפרוסות עבות, העבירו אותם לשקית אטומה והכניסו למקפיא למשך לפחות שעתיים.
  2. אחרי שהבננות קפאו הוציאו אותן מהשקית והכניסו אותן למעבד המזון שלכם.
  3. הפעילו את המעבד על פולסים קצרים עד לקבלת מרקם קרמי (התהליך אמור לקחת רק דקה).
  4. הוסיפו כף או 2 כפות של ממרח השוקולד על פי העדפתכם והפעילו עוד 2-3 פולסים קצרים.
  5. העבירו את התערובת לכלי הגשה והכניסו למקפיא ל-5 דקות לפני האכילה.
מקור: ענת הלוי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: