maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לקינואה עם פלפל צ'ילי קלוי

אם אתם מעוניינים במנה מעניינת ופיקנטית, זה המתכון בשבילכם. טעמו של פלפל הצ'ילי הקלוי משדרג את טעמה של הקינואה ונותן תחושה של מאכל מקסיקני נהדר. 

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לקינואה עם פלפל צ'ילי קלוי
רכיבים לתבשיל קינואה:
פלפלים צ'ילי - 2 (מומלץ להשתמש בפובלנו)
שמן זית - 4 כפיות
קישואים - 3 כוסות (קצוצים)
בצל - ½1 כוס (קצוץ)
שיני שום - 4 (טחונות)
כמון - 1 כפית (טחון)
מים - ½ כוס
קינואה - ⅓ כוס (שטופה, לא מבושלת )
מלח - ¼ כפית
עגבניות - 1 (פחית, שלמות קלופות)
שעועית - 1 (פחית, ללא תוספת סוכר, שטופות ומסוננות)
מיץ ירקות - 1 כוס (דל נתרן)
אופן הכנת התבשיל קינואה:
  1. חתכו את הפלפלים ואת הצ'ילי לחצי לאורכם והוציאו את הזרעים.
  2. סדרו על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף את הפלפלים והצ'ילי כשהחלק הסגור שלהם כלפי מעלה, ושטחו אותם מעט עם היד.
  3. הכניסו את התבנית לתנור על מצב צלייה וצלו אותם למשך 10 דקות או עד שישחירו. לאחר מכן הכניסו את הפלפלים והצ'ילי לשקית נייר וסגרו אותה היטב. עלייה לעמוד כ-10 דקות. לבסוף הוציאו אותם מהשקית וחיתכו אותם גס. preperation
  4. חממו מחבת על חום בינוני-גבוה, הוסיפו שמן למחבת, הוסיפו קישואים, בצל, שום וטגנו למשך 4 דקות.
  5. הוסיפו את אבקת הצ'ילי, הכמון והפפריקה וטגנו למשך 30 שניות.
  6. הוסיפו את הפלפלים והצ'ילי הקלויים, ½ כוס מים ואת שאר החומרים והביאו את המחבת לרתיחה.
  7. הנמיכו את האש לחום נמוך-לבינוני, כסו עם מכסה וטגנו למשך 20 דקות, או עד שהקינואה תהייה רכה והגישו.
מקור: דניאל פ.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר