header

מתכון קל ללחם במילוי גבינה ועשבי תיבול

המתכון הבא יעזור לכם להפתיע את כל החברים במסיבה הבאה. כל אורח יוכל לגשת לשולחן החטיפים ולקחת לעצמו חתיכה מהלחם האפוי.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון קל ללחם במילוי גבינה ועשבי תיבול
רכיבים ללחם קיפוד:
גבינת מוצרלה - 100 גר' (או כל גבינה קשה שתחפצו, מגורדת)
טימין - מעט (מיובש/טרי)
עירית - 5-6 גבעולים (קצוץ דק)
אופן הכנת הלחם קיפוד:
  1. חרצו חריצים עמוקים לאורכו ולרוחבו של כיכר לחם איכותי וגדול. preperation
  2. מלאו את החריצים בגבינה לבחירתכם ובעשבי תיבול. preperation
  3. הכניסו את הלחם לתנור שחומם לחום של 180 מעלות למשך 15 דקות, או עד שכל הגבינה נמסה.
  4. הגישו את המנה והזמינו את האורחים לקחת לעצמם חתיכות לחם חמות וטעימות.
מקור: אביבה בלום
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.