header

מתכון לרביולי גבינה אפוי

מנת הפתיחה הבאה עומדת להפתיע את כל האורחים, כאשר הרביולי המוכר והאהוב זוכה לשדרוג, והוא מגיע אפוי ופריך היישר מהתנור. 

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לרביולי גבינה אפוי
רכיבים לרביולי גבינה:
פירורי לחם - 1 כוס
ביצים - 2 (טרופות)
מלח - 1 כפית
תרסיס שמן - מעט (לשימון התבנית)
אופן הכנת הרביולי גבינה:
  1. חממו את התנור מראש על 220 מעלות.
  2. רפדו תבנית אפייה עם נייר אפייה ורססו עליו מעט שמן.
  3. הניחו סיר מלא במים על להבה בינונית, הוסיפו לו מעט מלח והביאו את הסיר לרתיחה. הכניסו את הרביולי לסיר המים והניחו להם להתבשל עד שיתרככו מעט, כ-5-3 דקות לערך. העבירו את הרביולי למסננת והניחו להם להתקרר מעט.
  4. העבירו את פירורי הלחם לצלחת שטוחה, טבלו את הרביולי בביצה ולאחר מכן צפו אותם בפירורי הלחם והניחו על גבי תבנית האפייה. preperation
  5. אפו את הרביולי בתנור, ולאחר 6 דקות הפכו אותם לצדם השני ואפו במשך 6 דקות נוספות, או עד שיזהיבו.
  6. הניחו לרביולי להתקרר מעט, סדרו על צלחת והגישו.
טיפ השף:
לא חייב רק לאפות, תוכלו גם לטגן את הרביולי בשמן עמוק ולהגיש.
מקור: דנה.ת
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.