header

מתכון לנשנושי מצה, פיסטוק ודבש

חושבים מה לעשות עם המצות בשביל שלא ישאר לכם לאחר הפסח? הרי לכם דרך יצירתית וטעימה לנשנש מצה... 

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לנשנושי מצה, פיסטוק ודבש מקור תמונה: Nick Golebiewski
רכיבים לנשנושי מצה:
שוקולד מריר - 140 גר' (קצוץ)
דבש - 1 כף
מצות - 2
פיסטוקים - ½ כוס (קצוצים גס, קלויים, לא מומלחים)
מלח ים - מעט
אופן הכנת הנשנושי מצה:
  1. הניחו סיר מים רותחים על האש ומעליו הניחו קערה (בן מארי) עם השוקולד הקצוץ.
  2. ערבבו פנימה את הדבש, למשחה אחידה וחלקה.
  3. בעזרת מרית, מרחו את השוקולד על פני המצה באופן שווה, פזרו פיסטוק ומעט מלח לקישוט.
  4. הניחו לשוקולד להתקשות, ונשנשו.
מקור: אמלי נ.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.