maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון למיני קרואסוני שוקולד מהירים

אין כמו טעם של קרואסון טרי ישר מהתנור, במיוחד אם יש בו שוקולד. כך תוכלו להכין לעצמכם קרואסונים בקלי קלות.

זמן הכנה: 25 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למיני קרואסוני שוקולד מהירים
רכיבים למיני קרואסונים:
בצק עלים - ½ חבילה
שבבי שוקולד - 120 גרם
ביצה - 1
אופן הכנת המיני קרואסונים:
  1. חממו תנור לחום של 180 מעלות. טרפו את הביצה עם מעט מים.
  2. קמחו את משטח העבודה שלכם ורדדו את בצק העלים לריבוע באורך 40 ס"מ.
  3. חצו את ריבוע הבצק לאורכו, וחלקו כל חצי ל-4 מלבנים כך שיווצרו לכם 8 מלבנים. חצו כל מלבן באלכסון ליצירת משולשים ישרי זווית. preperation
  4. חלקו את שבבי השוקולד בין המשולשים וגלגלו את הבצק ליצירת קרואסון.
  5. עקלו את הקרואסונים ליצירת צורת הסהר המפורסמת ומשחו את הקרואסונים בביצה הטרופה.
  6. אפו במשך 20-25 דקות, עד להופעת צבע זהוב-שחום.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: