header

מתכון לשייק רימונים

סביר להניח שאתם מקשרים את פרי הרימון עם ראש השנה יותר מכל דבר אחר, אך הוא נמצא בשיא העונה שלו גם במשך ימי הסתיו שבאים אחרי החג הזה, והוא נותר בריא וטעים בדיוק כפי שרבים אוהבים. כדי להכין שייק על בסיס הרכיב הזה צריך בסך הכל להכניס את זרעי הרימון לבלנדר ביחד עם שאר הרכיבים שבמתכון שאתם עומדים לקרוא, ולפעול לפי ההוראות הקצרות שמופיעות בהמשך. שתו לרוויה והגוף שלכם יגיד לכם תודה!

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לשייק רימונים מקור תמונה: acouplecooks.com
רכיבים למתכון לשייק רימונים:
אננס - 1 כוס (קוביות, קפואות)
בננה - 1 (בטמפרטורת החדר, מקולפת וחתוכה בגסות)
קרח - 1 כוס
יוגורט יווני - ⅓ כוס (ניתן להמיר בחלב קוקוס)
אופן הכנת המתכון לשייק רימונים:
  1. הכניסו את זרעי הרימונים לבלנדר וערבלו למשך מספר שניות עד לקבלת תערובת נוזלית.
  2. הוסיפו את שאר הרכיבים וערבלו עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. במידת הצורך גרדו את הרכיבים מדפנות הבלנדר.
  3. העבירו לכוסות ושתו מיד או אחסנו במקרר ליום אחד לכל היותר.
טיפ השף:
ניתן לקשט את השייק במעט זרעי רימון שלמים.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: