header

מתכון לקורן דוג אמריקאי

ייתכן שראיתם בסרטים ובסדרות האמריקאים את המנה הזאת, שנקראת באנגלית "קורן דוג" – נקניקיית תירס. בדרך כלל נהוג לאכול אותה כמזון מהיר באירועים כמו משחקי ספורט למשל, וספק שתמצאו את המנה הזו בישראל, אך ארגנו לכם מתכון כשר למהדרין שהילדים שלכם ואתם תיהנו להכין ולאכול. אם אף פעם לא יצא לכם לאכול קורן דוג, עכשיו זו ההזדמנות שלכם!

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון לקורן דוג אמריקאי מקור תמונה: canva
רכיבים למתכון לקורן דוג:
קמח תירס - 150 גרם
קמח לבן - 120 גרם
סוכר לבן - 50 גרם
אבקת אפייה - 2 כפיות
מלח - ½ כפית
ביצה - 1
מים - 1 כוס
אופן הכנת המתכון לקורן דוג:
  1. מלאו סיר עמוק בשמן וחממו אותו.
  2. ערבבו יחדיו את קמח התירס, הקמח הלבן, הסוכר, אבקת האפייה והמלח בקערה.
  3. הוסיפו לקערה ביצה ומים וערבבו עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  4. שפכו את התערובת לכוס גבוהה עד ל- ¾ מגובהה.
  5. צפו קלות כל נקניקייה בקמח, נערו את השאריות ושפדו אותן על מקלות.
  6. טבלו את הנקניקיות בתערובת שיצרתם ודאגו שלא תישאר תערובת שתטפטף מהן.
  7. הכניסו באיטיות ובעדינות את הנקניקיות לשמן הרותח – מומלץ שלא להעמיס את הסיר בנקניקיות ולעשות זאת בחלקים.
  8. הוציאו את הנקניקיות מהשמן כשציפוי שלהן מקבל צבע חום-זהוב. הניחו על צלחת עם נייר סופג, המתינו שיתקררו ובתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: