מחפשים קינוח מרהיב ויפהפה עם פירות מרעננים וטעימים? מאוהבים בטעמו החמצמץ של הלימון? המתכון הזה בדיוק בשבילכם! הגיע הזמן להחזיר את הג'לי לקדמת הבמה – או השולחן, במקרה שלנו – עם עוגה קלה להכנה, שהיא כנראה היפה ביותר שתגישו. אז הקדישו 15 דקות להכנת עוגת ג'לי סנגריה נפלאה שתדהים ותפתיע את האורחים שלכם!
מקור תמונה:
tasteofhome
רכיבים למתכון לעוגת ג'לי סנגריה ופירות:
אופן הכנת המתכון לעוגת ג'לי סנגריה ופירות:
-
הכניסו לקערה חסינת חום את היין הרותח עם אבקת הג'לי, וערבבו למשך 2 דקות על לקבלת תערובת אחידה.
-
הוסיפו את מי הסודה וערבבו מעט.
-
הכניסו את הקערה למקרר עד שהתערובת תתקשה מעט אך לא תתמצק לחלוטין, כ-45 דקות.
-
הוסיפו לקערה את הפירות וערבבו את המרכיבים.
-
שמנו תבנית בצורת פרח או תבנית עגולה בקוטר של 15 ס"מ לפחות, והכניסו לתוכה את תערובת הג'לי והפירות.
-
הקפיאו את העוגה למשך כ-4 שעות, והגישו לשולחן.