maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לגלידת מלון בריאה ומרעננת

מחפשים מנה טעימה ומרעננת לחודשי הקיץ? מתעצלים ללכת לגלידריה האהובה עליכם? מצאנו לכם פתרון נהדר, שהוא גם בריא! אתם מוזמנים להכין לעצמכם גלידת מלון נפלאה מ-4 מרכיבים בלבד, שכנראה לא תשאירו יותר מדי זמן במקפיא מרוב שהיא מצוינת. אתם יכולים להכין אותה כמנה מרעננת לסוף היום שלכם או של הילדים, או כקינוח מפתיע לאורחים שלכם. אז למה אתם מחכים? הוציאו את המיקסר והבלנדר, וצאו לדרך!

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון לגלידת מלון בריאה ומרעננת מקור תמונה: youtube
רכיבים לגלידת מלון:
מלון - 1 (בשל, נטול גלעינים וקליפה וחתוך לקוביות)
אבקת סוכר - ½ כוס
חלב מרוכז - 1 פחית (397 גרם)
שמנת מתוקה - 700 מ"ל (מחולקת ל-25 מ"ל ו-675 מ"ל)
אופן הכנת הגלידת מלון:
  1. הכניסו לבלנדר חצי מכמות קוביות המלון, והתחילו לערבל.
  2. שפכו לתוך המערבל 25 מ"ל מהשמנת, והמשיכו לערבל עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. הוסיפו את קוביות המלון הנותרות, והמשיכו לערבל עד לקבלת מחית חלקה ואחידה. כשהיא תהיה מוכנה, העבירו אותה לקופסה והניחו בצד.
  4. הקציפו במיקסר את השמנת שנותרה עד לקבלת מרקם מעט סמיך, ובזקו תוך כדי את אבקת הסוכר, מומלץ בכמה פעימות. המשיכו להקציף עד לקבלת קצפת במרקם קרמי אחיד.
  5. הוסיפו לתערובת הקצפת את החלב המרוכז, וערבבו ידנית, באמצעות כף, בתנועת קיפול.
  6. הוסיפו לאט לאט לתערובת הקצפת את מחית המלון תוך כדי ערבוב בתנועת קיפול, עד לקבלת תערובת אחידה.
  7. שפכו את התערובת לקופסה גדולה, הקפיאו אותה ל-6 שעות, והרי לכם גלידת מלון אוורירית וטעימה שתוכלו לאכול מתי שתרצו!
טיפ השף:
ניתן לפזר על הגלידה שקדים חתוכים וקוביות קטנות של מלון
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר