header

מתכון לארטיק אפרסקים ודבש פשוט וטעים!

בכל שנה חג השבועות מגיע לצד התחממות ניכרת במזג האוויר, ולכן זה זמן נפלא להתחיל לפנק את בלוטות הטעם בקינוחים קיציים נהדרים. החגיגה הופכת לכפולה ומכופלת כאשר עושים שימוש ברכיבים שאופיניים לחג הזה, כמו למשל חלב ודבש, וזה בדיוק מה שאפשר לעשות בעזרת המתכון הפשוט הזה לארטיק אפרסק ודבש. אתם מוזמנים להכיר אותו ולגלות כמה קל להכין מעדן מתוק שכזה, שישמח אתכם ואת ילדיכם בימים החג ולאורך כל הקיץ.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון לארטיק אפרסקים ודבש פשוט וטעים! מקור תמונה: cookieandkate.com
רכיבים לארטיק אפרסק ודבש:
אפרסקים - 3 בינוניים (בשלים, קלופים וחתוכים לפרוסות)
דבש - 6 כפות (מחולקות)
מלח ים - קמצוץ
חלב מלא - 2 כוסות (ניתן להחליף ביוגורט טבעי ללא תוספות)
תמצית וניל - ½ כפית
אופן הכנת הארטיק אפרסק ודבש:
  1. חממו תנור מראש לחום של 180 מעלות ובינתיים הכינו את האפרסקי; ערבבו אותם בקערה עם 2 כפות דבש וקמצוץ מלח ים. לאחר מכן סדרו אותם בשכבה אחת על תבנית מכוסה בנייר אפייה.
  2. הכניסו את האפרסקים לתנור למשך כ-20 דקות, הפכו אותם ואז השאירו בתנור למשך 15-20 דקות נוספות. בסיום הם צריכים להיות רכים ועסיסיים. preperation
  3. בינתיים, ערבבו בקערה גדולה את החלב או היוגורט עם שארית הדבש, מיץ הלימון ותמצית הווניל. לאחר קבלת תערובת אחידה טעמו והוסיפו עוד דבש או וניל בהתאם להעדפת הטעם שלכם. הכניסו את התערובת למקרר עד שהאפרסקים יהיו מוכנים.
  4. אחרי שהאפרסקים מוכנים הוציאו אותם מהתנור ותנו להם להתקרר. כשהם מגיעים לטמפרטורת החדר הוציא את הקערה מהמקרר והוסיפו לתוכה את האפרסקים וכל המיץ שלהם מהתבנית. ערבבו בעדינות בעזרת כף גדולה.
  5. השתמשו בכף כדי למלא בזהירות תבנית ארטיק או קרטיב בתערובת. אל תפחדו לדחוף בכוח את האפרסקים פנימה, אך היזהרו שלא לדחוס אותם. preperation
  6. הכניסו מקלות לחלק העליון של תבניות הארטיק המלאות והכניסו אותן למקפיא למשך לפחות 4-5 שעות, ואז אפשר לאכול בהנאה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר