header

מתכון לפרנץ' טוסט בטעם עוגת תפוחי עץ

עוגות תפוחי עץ בסגנונות כאלו ואחרים הן קינוח נהדר שרבים מאיתנו אוהבים לאכול, אבל רק למעטים יש זמן וכוח להכין אותן בבית. החדשות הטובות הן שיש גרסאות לקינוח האהוב הזה שמצריכות פחות עבודה מאחרות, והמתכון שלפניכם הוא אולי הדרך הפשוטה ביותר לעשות זאת. למעשה, מדובר במתכון לגרסה משודרגת של פרנץ' טוסט עשיר עם תוספות שמחקות את הטעמים והמרקמים של עוגות התפוחים האהובות, ולכן אחרי פחות מ-20 דקות כבר אפשר להתחיל ליהנות! נסו אותו עוד היום ותוכלו להכין לעצמכם ולילדים שלכם ארוחת בוקר מתוקה או מנה אחרונה פשוטה, שתגרום לכולם לסיים את הסעודה עם חיוך ענקי על הפנים.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לפרנץ' טוסט בטעם עוגת תפוחי עץ מקור תמונה: tasty
רכיבים לפרנץ' טוסט בטעם עוגת תפוחי עץ:
חלב - כוס
קינמון - כפית
סוכר חום - 2 כפות
תמצית וניל - כפית
מלח - ½ כפית
חלה - 6-8 פרוסות (ניתן גם להשתמש בלחם רגיל)
חמאה - כ-2 כפות (מחולקות)
תפוח עץ - 1 (מגורד, מחולק)
סירופ מייפל - לפי הטעם
אגוזי קשיו קלויים - חופן (מרוסקים, ניתן להחליף בשקדים)
אופן הכנת הפרנץ' טוסט בטעם עוגת תפוחי עץ:
  1. הכניסו לקערה בינונית שתתאים לטבילת החלה שלכם את הביצים והחלב, והוסיפו קינמון, סוכר חום, תמצית וניל ומלח. ערבבו היטב.
  2. אחרי שכל הרכיבים התאחדו, הכניסו לקערה בהדרגתיות כ-¾ מכמות תפוח העץ המגורד שלכם, וערבבו בעדינות תוך כדי ההוספה.
  3. חממו מחבת על להבה בינונית, עם בערך כף של חמאה.
  4. טבלו את פרוסות החלה שלכם בתערובת הביצים משני הצדדים, ואז העבירו פרוסה אחת או שתיים בכל פעם למחבת החמה והמוכנה.
  5. טגנו את הפרוסות למשך כדקה או שתיים מכל צד עד לקבלת הצבע והמרקם הרצויים, ואז הסירו מהמחבת. לאחר הכנת חצי מהפרוסות, הוסיפו למחבת את שארית החמאה והמשיכו לטגן.
  6. מעל פרוסות הפרנץ' טוסט המוכנות יש לפזר את תפוח העץ המגורד שנותר, מעליו את אגוזי הקשיו או השקדים (אפשר גם וגם) בכמות הרצויה, ולסיום סירופ מייפל לפי הטעם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר