maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לסוכריות טופי קרמל

כמעט שאין אדם שלא אוהב את טעמו הקרמלי ואת מרקמו הנימוח של הטופי. בעבר היו משתמשים במכונות שמשכו את הטופי במשך שעות ארוכות, אך כיום תוכלו לקצר תהליכים ולהכין סוכריות טופי ביתיות שלא דורשות שעות של הכנה.

זמן הכנה: 8 דקות
כמות סועדים: 50
רמת קושי: קל
מתכון לסוכריות טופי קרמל מקור תמונה: Stratford490
רכיבים לסוכריית טופי:
חמאה - ¼ כוס
סירופ סוכר - ¼ כוס (המיסו כוס סוכר ב-¼ כוס מים רותחים עד שהסוכר נמס לחלוטין. השתמשו ב-¼ מהכמות הזאת במתכון לטופי ואת השאר שמרו לשימוש עתידי)
סוכר חום - ¼1 כוסות
אופן הכנת הסוכריית טופי:
  1. רפדו את תבנית העוגה בנייר אפייה ושמנו אותה בכל צדדיה.
  2. שימו את החמאה בסיר גדול וכבד והמיסו אותה.
  3. כשהחמאה נמסה, הוסיפו את יתר הרכיבים.
  4. הביאו את התערובת לרתיחה על אש בינונית–גבוהה תוך בחישה מתמדת (אל תפסיקו לבחוש, שכן התערובת נדבקת לסיר בקלות).
  5. כשמרקם התערובת אחיד, מיזגו אותה לתוך התבנית במהירות.
  6. לאחר שהתערובת תתמצק בתוך התבנית, הוציאו אותה על ידי משיכת נייר האפייה וחתכו קוביות טופי בגודל שתרצו.
טיפ השף:
אם ברצונכם לקבל טופי שהוא רך יותר במרקמו, עקבו אחד ההוראות שלמעלה אך בשלו את התערובת פחות זמן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: