header

מתכון לקרם אנגלז בסיסי

קרם אנגלז הוא מתכון בסיסי המשמש להכנת מנות קינוח רבות, ביניהן גלידות, קרם ברולה, בוואריה ועוד מתכוני מתוקים צרפתיים אחרים. הקרם הנהדר הזה יכול להיות מוגש כרוטב וניל על מנות פרי כמו תותים וכדומה, או לשמש כרפרפת מתוקה ועדינה ולעוד מגוון רחב של מנות קינוח שונות.
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לקרם אנגלז בסיסי מקור תמונה: monpetitfour
רכיבים לקרם אנגלז:
חלב - 1 כוס
תמצית וניל - ¼ כפית
סוכר - ¼ כוס
אופן הכנת הקרם אנגלז:
  1. בסיר קטן חממו את החלב על אש נמוכה רק עד שיעלו ממנו מעט אדים. לא להביא לרתיחה.
  2. הקציפו בקערה בינונית את החלמונים עם הסוכר והוסיפו את הווניל.
  3. כאשר החלב חם, החלו לצקת אותו על תערובת החלמונים תוך ערבוב מתמיד ולאחר מכן העבירו את הבלילה שנוצרה חזרה אל הסיר.
  4. החזירו את הסיר אל הכיריים, בשלו מעל להבה נמוכה וערבבו עם כף עץ כל זמן הבישול עד לקבלת קרם מעט סמיך ודביק.
  5. כאשר הקרם מוכן, הסירו את הסיר מהאש וסננו את תכולתו דרך מסננת אל כלי נקי ויבש, על מנת שתוכלו להבטיח שהקרם חלק וללא גושים.
  6. ניתן להגיש חם או קר או להשתמש במתכונים הדורשים שימוש בקרם אנגלז כמו גלידות, קרם ברולה ועוד.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.