maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לפופקורן בוטנים וקרמל

אם חשקה נפשכם בנשנוש מלוח-מתוק, מתכון פופקורן עם קרמל ובוטנים הוא הפתרון עבורכם. הטעם המתוק והנהדר יסחרר לכם את בלוטות הטעם ויחזיר אתכם לילדות לחטיף הפופקורן האהוב על כולנו.

זמן הכנה: 20 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפופקורן בוטנים וקרמל
רכיבים לפופקורן:
פופקורן - 10 כוסות (רגיל, ללא מלח)
דבש - ½ כוס
סוכר - ½ כוס
מלח - ¼ כפית
חמאת בוטנים - ⅔ כוס
בוטנים - ⅔ כוס (קלויים - אופציה)
אופן הכנת הפופקורן:
  1. רפדו תבנית בנייר אפייה והניחו בצד.
  2. בסיר גדול, בשלו 10-12 כוסות פופקורן. כשמוכן העבירו לתוך קערה גדולה.
  3. הוסיפו את הבוטנים הקלויים והניחו בצד.
  4. חממו את הדבש והסוכר בסיר קטן, על אש בינונית תוך ערבוב תדיר. preperation
  5. כשרוטב הקרמל מתחיל לבעבע, הניחו לו לרתוח כ-3 דקות נוספות.
  6. הוסיפו את המלח וחמאת הבוטנים לסיר וערבבו עד לקבלת תערובת חלקה. הסירו מהאש.
  7. צקו את הרוטב על הפופקורן והקפיצו בעדינות, לפיזור אחיד (הפופקורן יתהווה לאשכולות גדולים).
  8. פזרו את הפופקורן על התבנית והניחו להתקרר 10 דקות לפני ההגשה. preperation
  9. שברו את אשכולות הפופקורן והגישו. preperation
טיפ השף:
* ניתן לאחסן את הפופקורן במיכל אטום ובטמפרטורת החדר לתקופה של עד 10 ימים. מומלץ לשבור את אשכולות הפופקורן לפני ההגשה.
מקור: אילנה פיורסקי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: