maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון למרק מלון פיקנטי

ימי הקיץ החמים הם בדיוק הזמן המתאים למרק קריר שיצנן את גופכם בדרך טעימה במיוחד. השילוב בין הפרי הקיצי האהוב ובין הפלפל המפתיע בתוכו יהפכו את המרק המיוחד הזה למנה שתתאהבו בה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למרק מלון פיקנטי
רכיבים למרק מלון:
מלון - 1 (בינוני)
יוגורט - 200 גר'
שמן זית - ¼ כוס
לחם לבן - 4 פרוסות (להכנת קרוטונים)
אופן הכנת המרק מלון:
  1. הניחו 5 פרוסות לחם במגש אפייה, חממו בתנור בטמפרטורה של 150° מעלות במשך כ-10-15 דקות עד שהלחם משחים קלות. preperation
  2. שברו את הלחם הקלוי לחתיכות גדולות והכניסו למיקסר, הוסיפו מעט מלח ופלפל. preperation
  3. ערבלו במעבד מזון עד לקבלת פירורים. preperation
  4. הוציאו את הגרעינים מהמלון. preperation
  5. הסירו את הקליפה מהמלון בעזרת סכין חדה. preperation
  6. חתכו את המלון המקולף לקוביות. preperation
  7. חצו את הפלפלים והוציאו מהם את הגרעינים (להכנת מרק חריף יש להשאיר את הגרעינים בתוך הפלפלים). preperation
  8. הכניסו את המלון, הפלפלים, שמן הזית והיוגורט למערבל, והוסיפו מעט מלח. preperation
  9. ערבלו עד לקבלת מרקם אחיד ונוזלי. preperation
  10. הוסיפו את הקרוטונים והגישו. preperation
מקור: מארק שמאם
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: