header

מתכון לטארט עוגיות שוקולד

המתכון המיוחד שלפניכם מכיל את השילוב המושלם של תחתית עוגיות פריכה ומלית שוקולד קרמית ונימוחה. לא תצטרכו מצרכים רבים כדי להכין אותו, אלא רק סבלנות בזמן שהוא שוהה במקרר כדי שתוכלו ליהנות ממנו.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לטארט עוגיות שוקולד מקור תמונה: larecetadelafelicidad
רכיבים לתחתית:
עוגיות אוריאו - 300 גר' (או כל סוג של עוגיות שוקולד במלית קרם וניל)
חמאה - 100 גר' (מומסת)
רכיבים למילוי קרם שוקולד והעיטור:
שמנת מתוקה - ⅘ כוס (160 מ''ל)
שוקולד מריר - 200 גר' (קצוץ)
חמאה - 50 גר'
עוגיות אוריאו - 4-5 (קצוצות גס)
שוקולד צ'יפס - מעט (מריר)
אופן הכנת התחתית:
  1. הכניסו את העוגיות למעבד מזון והפעילו אותו על עוצמה בינונית, עד לקבלת פירורים.
  2. הוסיפו למעבד המזון את החמאה המומסת, והפעילו עד לאיחוד של שני הרכיבים.
  3. שימו את הפירורים הרכים על תבנית מלבנית בגודל 10*35 ושטחו אותם לקבלת תחתית שטוחה. הכניסו את התבנית למקפיא, ובינתיים הכינו את המילוי.
אופן הכנת מילוי קרם שוקולד והעיטור:
  1. בסיר בינוני, חממו את השמנת המתוקה על להבה בינונית-גבוהה עד לרתיחה.
  2. הסירו את הסיר מהלהבה והוסיפו לו את החמאה והשוקולד המריר. ערבבו היטב עד להמסת השוקולד והחמאה, וקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
  3. הוציאו את התבנית מהמקפיא, מזגו עליה את המלית, עטרו בשברי עוגיות ושבבי שוקולד והכניסו למקרר למשך שעתיים (עדיף למשך הלילה). הוציאו, חתכו והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.