maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון קל לחביתה עם פטה וברוקולי

אכלו את החביתה האהובה עליכם בתוספת גבינה וברוקולי עם טוסטים קלויים בצד, ותקבלו ארוחה עשירה בחלבונים, פחמימות ובירק בריא. ודאי תשמחו גם לדעת  שהברוקולי מכיל ויטמינים ומינרלים רבים, תורם לפעילות המעיים, מסייע באיזון רמת הכולסטרול ועשוי לסייע במניעת סרטן.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון קל לחביתה עם פטה וברוקולי
רכיבים לחביתת פטה וברוקולי :
ברוקולי - 1 כוס (קצוץ)
גבינת פטה - 2 כפות (מגורדת)
שמיר - ¼ כפית (מיובש)
לחם שיפון - 2 פרוסות
אופן הכנת החביתת פטה וברוקולי :
  1. חממו מחבת טפלון על אש בינונית ושמנו אותה מעט כשהיא רותחת. הוסיפו אליה ברוקולי, וחממו אותה כ-3 דקות.
  2. ערבבו את הביצים, את גבינת הפטה, ואת השמיר בקערה קטנה, והוסיפו את התערובת למחבת.
  3. חממו את הצד הראשון עד ניתן להפוך את החביתה בקלות, 4 דקות לערך, ולאחר מכן טגנו את הצד השני עד שהחביתה מוכנה.
  4. הגישו עם לחם שיפון קלוי.
מקור: נירה בן שושן
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: