header

מתכון לסלט קינואה ופירות טרופיים ברוטב הדרים

הסלט שלפניכם יכול להיות מוכתר "כמלך הסלטים" בזכות הרכיבים הנפלאים שהוא מכיל שהופכים אותו לבריא וטעים במיוחד. תוספת הקינואה ורוטב ההדרים הופכים את הסלט הזה לבעל טעם ומרקם כמו שלא הכרתם, וכולם ישמחו לסיים איתו ארוחה בצורה קלילה וטעימה.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט קינואה ופירות טרופיים ברוטב הדרים מקור תמונה: chelseasmessyapron
רכיבים למתכון לסלט קינואה ופירות טרופיים:
קינואה - 1 כוס (מבושלת)
מנגו - 1 (גדול, קלוף)
דובדבנים - 170 גרם (או תותים או פטל)
קיווי - 2 (או קרמבולה)
מנדרינות - 420 גרם (משומרות ומנוקזות מנוזלים)
אוכמניות - 1 כוס (טריות/קפואות/מיובשות)
רכיבים למתכון לרוטב הדרים:
מיץ תפוזים - 2 כפות
גרידת תפוז - 1כפית
גרידת לימון - ¼ כפית
חרדל דיז'ון - 1 כפית
דבש - ¼1 כפות
מלח - קמצוץ
פלפל שחור - קמצוץ
שמן צמחי - ¼ כוס
אופן הכנת המתכון לסלט קינואה ופירות טרופיים:
  1. קלפו וחתכו את הפירות לחתיכות בגודל הרצוי, והכניסו אותם לקערה גדולה.
  2. צננו את הקינואה, הוסיפו אותה לקערה עם הפירות וערבבו היטב עד לכיסוי של כל הפירות.
אופן הכנת המתכון לרוטב הדרים:
  1. הכניסו את רכיבי הרוטב, מלבד השמן, למעבד מזון וערבלו לקבלת תערובת אחידה. לאחר מכן הוסיפו לרוטב את השמן וערבלו יחדיו.
  2. מספר דקות לפני ההגשה, הוסיפו את הרוטב לסלט, ערבבו היטב עד לציפוי מלא והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: