maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לסלט קינואה ופירות טרופיים ברוטב הדרים

הסלט שלפניכם יכול להיות מוכתר "כמלך הסלטים" בזכות הרכיבים הנפלאים שהוא מכיל שהופכים אותו לבריא וטעים במיוחד. תוספת הקינואה ורוטב ההדרים הופכים את הסלט הזה לבעל טעם ומרקם כמו שלא הכרתם, וכולם ישמחו לסיים איתו ארוחה בצורה קלילה וטעימה.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט קינואה ופירות טרופיים ברוטב הדרים מקור תמונה: chelseasmessyapron
רכיבים לסלט קינואה ופירות טרופיים:
קינואה - 1 כוס (מבושלת)
מנגו - 1 (גדול, קלוף)
דובדבנים - 170 גר' (או תותים או פטל)
קיווי - 2 (או קרמבולה)
מנדרינות - 420 גר (משומרות ומנוקזות מנוזלים)
אוכמניות - 1 כוס (טריות/קפואות/מיובשות)
רכיבים לרוטב הדרים:
מיץ תפוזים - 2 כפות
גרידת תפוז - 1כפית
גרידת לימון - ¼ כפית
חרדל דיז'ון - 1 כפית
שמן צמחי - ¼ כוס
דבש - ¼1 כפות
מלח - קמצוץ
פלפל שחור - קמצוץ
אופן הכנת הסלט קינואה ופירות טרופיים:
  1. חתכו את הפירות לחתיכות בגודל הרצוי והכניסו אותן לקערה גדולה.
  2. צננו את הקינואה, הוסיפו אותה לקערה עם הפירות וערבבו היטב עד לכיסוי של כל הפירות.
אופן הכנת הרוטב הדרים:
  1. הכניסו את רכיבי הרוטב, מלבד השמן, למעבד מזון וערבלו לקבלת תערובת אחידה. לאחר מכן הוסיפו לרוטב את השמן וערבלו יחדיו.
  2. מספר דקות לפני ההגשה, הוסיפו את הרוטב לסלט, ערבבו היטב עד לציפוי מלא והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר