maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לפסטת צ'ילי, מוצרלה וירקות

מתכון נהדר לחובבי החריפות, הפעם עם תוספת מרקם וטעם של שעועית שחורה שסופגת את כל הטוב שבשאר מרכיבי המנה. התיבול המיוחד מכניס למנה טעמים ממטבחים אחרים שהופכים אותה למעדן עולמי.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון לפסטת צ'ילי, מוצרלה וירקות
רכיבים לפסטת צ'ילי:
פסטה פוזילי - 400 גר'
תירס - 2 כוסות (גרעינים קפואים)
פלפל ירוק - 1 (חתוך לרצועות דקות)
בצל - 1 (סגול, קטן, פרוס דק)
עגבניות מרוסקות - 800 גר' (1 פחית)
שעועית שחורה - 500 גר' (1 פחית)
מלח - 1 כפית
שמן זית - 2 כפיות
ציר ירקות - 4 כוסות (או מים, מתכון לציר ירקות)
צ'ילי - 1 כף
כוסברה - 1 כף (קצוצה דק)
כמון - 1 כף
פפריקה - 1 כף (מתוקה)
אופן הכנת הפסטת צ'ילי:
  1. הכניסו לסיר את כל המרכיבים מלבד הגבינה והשעועית, והביאו לרתיחה.
  2. הנמיכו את האש ובשלו במשך 12 דקות, עד שנשארים רק 2 ס"מ של נוזלים בתחתית הסיר.
  3. הוסיפו את הגבינה והשעועית ובשלו על אש נמוכה עד שהגבינה תימס השעועית תספוג את כל הטעמים.
מקור: גיל מנס
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: