maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לעוגיות בצל מלוחות של רויטל

העוגיות האלה הולכות נהדר עם מטבלים כמו אבוקדו, סלסה ועם גבינות, ומה שנותן להן את הטעם הנהדר והייחודי שלהן הם שבבי הבצל הקנויים, שבניגוד לבצל שמטוגן בבית, אותם מייבשים לפני הטיגון, ולכן הם נהדרים עבור שימוש בבצק ובעוגיות.
 
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות בצל מלוחות של רויטל מקור תמונה: hamaroch
רכיבים לעוגיות בצל (ל-1 קג' עוגיות):
קמח - 2 כוסות + 2 כפות (300 גר')
קורנפלור - ¾ כוס (100 גר')
אבקת אפייה - 1 שקית (10 גר')
מלח - 1 כפית
פלפל שחור - ¼ כפית (גרוס עבה)
שבבי בצל - ¾ כוס (מטוגנים - ניתן לקנות בחנות תבלינים)
חמאה - 200 גר' (קרה, חתוכה לקוביות)
שמנת חמוצה - 200 גר'
גבינה צהובה - 200 גר' (מגורדת)
אופן הכנת העוגיות בצל (ל-1 קג' עוגיות):
  1. נפו קמח, קורנפלור ואבקת אפייה לקערת מערבל.
  2. הוסיפו מלח, פלפל שחור, שבבי בצל וערבבו במהירות נמוכה עם וו גיטרה.
  3. הוסיפו חמאה חתוכה לקוביות, שמנת חמוצה וגבינה צהובה מגורדת. ערבלו במהירות בינונית עד שיתקבל בצק אחיד.
  4. אספו את הבצק ועטפו אותו בניילון נצמד. הכניסו אותו למקרר למשך שעה וחצי לפחות.
  5. חתכו פיסה מן הבצק וגלגלו אותה לגליל צר וארוך באורך של כ-15 ס"מ. צרו ממנו צורה שדומה לעניבה כפי שמוצג בתמונה. preperation מקור תמונה: hamaroch
  6. סדרו את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. preperation
  7. אפו את העוגיות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 20-25 דקות.
  8. צננו היטב והעבירו לקופסה אטומה. preperation מקור תמונה: hamaroch
מקור: "המערוך המקפץ"
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר