maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

עוגת גבינה עם 3 מרכיבים בלבד

מתכון לעוגת גבינה מ - 3 רכיבים בלבד

עוגת גבינה היא מעדן אהוב מאוד, היום תגלו שלא צריך להיות שף גדול כדי ללמוד כיצד להכין אחת מושלמת. אתם רק צריכים 3 מרכיבים שככל הנראה כבר יש לכם בבית, וזמן ההכנה והאפייה יחדיו לא אמור לארוך יותר משעה. אל תוותרו על המתכון המושלם הזה!
זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
רכיבים לעוגת גבינה:
אופן הכנת העוגת גבינה:
  1. הפרידו את חלמון וחלבון הביצים ל-2 קערות נפרדות. את החלבון הניחו בקערה גדולה יחסית, כסו בניילון נצמד והכניסו למקרר עד לרגע שתשתמשו בו. preperation
  2. חממו את התנור לחום של 170 מעלות.
  3. פזרו קוביות שוקולד לבן בקערה גדולה שניתן לחמם והניחו אותה על סיר מלא במים חמים כדי להמיס את השוקולד. preperation
  4. בינתיים הקציפו את החלבון עד להקצפה וקבלת מרקם אחיד (מרנג). הקצפת צריכה להיות מספיק יציבה כך שתוכלו להפוך את הקערה והיא לא תישפך. preperation
  5. ערבבו את השוקולד עד שהוא מקבל מרקם חלק, הוסיפו לו את גבינת השמנת והמשיכו להמיס אותם יחדיו. preperation
  6. הסירו את קערת השוקולד והשמנת מהסיר, הוסיפו לה את חלמוני הביצה וערבבו היטב. preperation
  7. הוסיפו שליש מכמות המרנג שהכנתם לקערת השוקולד וערבבו היטב. preperation
  8. הוסיפו חצי מכמות המרנג וערבבו היטב, ולבסוף הוסיפו את החצי האחרון שנשאר ושוב ערבבו היטב.
  9. מרחו שמן או חמאה על נייר אפייה על מנת שהעוגה לא תחליק כשהיא מתכווצת – כך תוכלו למנוע ממנה מלהיסדק.
  10. הניחו את נייר האפייה בתבנית אפייה, צקו אליה את התערובת והפילו בעדינות אותה בעדינות על שולחן מספר פעמים כדי לגרום לכל בועות האוויר לעלות למעלה. preperation
  11. הניחו את תבנית האפייה על מגש אפייה ושפכו על התבנית מעט מים חמים. preperation
  12. הכניסו את מגש האפייה לתנור ואפו על חום של 170 מעלות למשך 15 דקות.
  13. לאחר מכן הנמיכו את חום התנור ל-160 מעלות ואפו למשך 15 דקות נוספות.
  14. לבסוף כבו את התנור והשאירו את העוגה בתוכו למשך 15 דקות נוספות.
  15. הוציאו את העוגה מהתנור והניחו אותה לקירור על רשת אפייה. preperation
מקור: נעמה ארליך
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: