maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לעוגיות שיבולת שועל ובננה

המתכון הבא יעורר את קנאתם של רבים שיתהו: כיצד אתם אוכלים כל בוקר עוגיות כאלה מגרות ובכל זאת שומרים על הבריאות? עוגיות ארוחת הבוקר הבאות הן פשוט תענוג בריא וטעים, שאפשר לטרוף מדי יום בלי לחשוש. משקיעים בהן פעם אחת, ונהנים משלושה שבועות בלי בישולי-בוקר!

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות שיבולת שועל ובננה
רכיבים לעוגיות שיבולת שועל:
שיבולת שועל - 400 גר'
מחית בננות - ½2 כוסות (מומלץ להשתמש בבננות שהבשילו יתר על המידה)
סירופ מייפל - 5 כפיות (ניתן להחליף בממתיק מלאכותי או בסטיביה)
מים - 2-½1 כוסות
שמן - ¼ כוס (מומלץ – שמן קוקוס)
תמצית וניל - 2 כפיות
קינמון - ½ כפית (טחון)
שוקולד צ'יפס - ⅔ כוס (לא חובה)
אופן הכנת העוגיות שיבולת שועל:
  1. ערבבו בשתי קערות נפרדות את המרכיבים היבשים והרטובים.
  2. לאחר מכן צקו את תוכן הקערה עם המרכיבים הרטובים אל תוך הקערה עם היבשים.
  3. את התערובת שנוצרה מלאו בתוך עטרות נייר (מנז'טים), הכמות צריכה להספיק ל-20 עד 25 מנז'טים.
  4. אפו את העוגיות שיצרתם בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות, במשך 20 דקות. preperation
  5. את העוגיות ניתן לשמור בהקפאה ולחמם בכל יום. הן מושלמות לנשיאה לבית הספר או למשרד, ניתן למרוח עליהם יוגורט מתוק או לנשנש יחד עם הקפה של הבוקר.
טיפ השף:
תוספות טעימות שניתן להוסיף: שברי אגוזים, קוקוס טחון, צימוקים, שברי פירות יבשים, זרעי פשתן או כל דבר טעים שאתם אוהבים.
מקור: לירון א.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: