maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לתירס מקסיקני בגריל עם כוסברה

מנת הפתיחה הנהדרת הזו היא שדרוג מושלם לקלחי התירס הפשוטים, שתשמח ללא ספק את כל הטועמים. 

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לתירס מקסיקני בגריל עם כוסברה
רכיבים לתירס:
קלחי תירס - 2 (חתכו כל קלח ל-6 חלקים)
שמן זית - 2 כפות
מלח גס - ¼ כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
כוסברה - ¼ כוס (קצוצה)
מיץ לימון - 1 כפית (סחוט טרי)
אופן הכנת התירס:
  1. הכניסו אל תוך קערה בינונית תירס, כף שמן, פלפל שחור ומלח, וערבבו היטב. preperation
  2. הניחו מחבת משומנת עם 1 כף שמן על להבה בינונית, העבירו אליה את קלחי התירס המתובלים וטגנו אותם עד שיתרככו במשך 12-10 דקות לערך.
  3. העבירו את התירס המבושל לקערה שהשתמשתם בה לאיחוד הרכיבים, הוסיפו כוסברה ומיץ לימון וערבבו בעדינות, עד שהרכיבים יתאחדו.
  4. לבסוף, הניחו את קלחי התירס הקטנים על צלחת הגשה, והגישו בעודם חמים.
מקור: דנה.ת
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: