header

מתכון לטופו, בצל ולמון גראס

המתכון למנה הבאה מתאים למי שאינו צורך בשר, כמו גם כתוספת מעניינת למנה העיקרית שמעניקה לטופו טעם ייחודי. תוכלו להגיש אותה לצד מנה בשרית אם אתם מעוניינים בכך, או יחד עם אטריות אורז שיאפשרו לכם ליהנות מארוחה צמחונית נהדרת.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון לטופו, בצל ולמון גראס
רכיבים לטופו בלמון גראס:
שמן זית - 1 כף
בצל - 1 (בגודל בינוני, חתוך לקוביות)
עשב לימון - 2 גבעולים (קצוצים)
צ'ילי אדום - ½ כפית (יבש)
טופו - 500 גר' (טרי או קפוא)
רוטב סויה - 2 כפות
אופן הכנת הטופו בלמון גראס:
  1. טגנו את הבצל על אש בינונית עד שהוא נעשה שקוף. הוסיפו את עשב הלימון והצ'ילי וערבבו עד שעשב הלימון נראה כאילו הוא "נמס" בתערובת.
  2. הוסיפו את הטופו ורוטב הסויה וטגנו למשך 5-10 דקות, על מנת שהטופו יספוג את הטעמים השונים.
  3. הגישו לשולחן עם חיוך.
מקור: פזית ב.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.