header

מתכון לספגטי קרבונרה ברוטב אבוקדו וסלמון מעושן

מנת הקרבונרה היא מעדן פופולרי במיוחד מהמטבח האיטלקי, המבוססת על פסטה שבגרסתה המקורית עשויה ברוטב של שמנת וקותלי חזיר - אך את הגרסה הכשרה והטעימה למנה הזו לא תמצאו באף מקום אלא רק במתכון הפשוט שלנו! הכירו ולמדו כיצד להכין את מנת הקרבונרה הכשרה ברוטב קרמי של אבוקדו, פרמז'ן ונגיעות של סלמון מעושן.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לספגטי קרבונרה ברוטב אבוקדו וסלמון מעושן מקור תמונה: farmersunionyogurt.com.au
רכיבים למתכון לקרבונרה ברוטב אבוקדו וסלמון מעושן:
אבוקדו - 1 (קלוף, ללא הגלעין ופרוס)
שמנת מתוקה - ½ כוס
שום - 1 שן
מיץ לימון - מ-½ לימון טרי
גבינת פרמז'ן - ½ כוס (מגוררת)
סלמון מעושן - 4 רצועות
ספגטי - 250 גרם
שמן זית - ½1 כפות (כף + ½ מופרדות)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת המתכון לקרבונרה ברוטב אבוקדו וסלמון מעושן:
  1. אל תוך מעבד מזון חשמלי הכניסו את האבוקדו, חלמוני הביצה, השום ומיץ הלימון. הפעילו, עבדו והוסיפו בהדרגה את השמנת המתוקה עד לקבלת מרקם חלק. הניחו את התערובת בצד.
  2. הניחו מחבת על להבה בינונית, חממו בתוכה חצי כף שמן זית וטגנו את הסלמון המעושן עד להזהבה. לאחר מכן, העבירו אותו לצלחת והניחו בצד.
  3. הרתיחו מים בסיר גדול ובשלו בהם את הספגטי בהתאם לזמנים שנקובים על האריזה. בסיום, סננו את הספגטי, החזירו אותו לסיר הריק וערבבו עם כף שמן הזית הנותרת.
  4. צקו את תערובת האבוקדו מעל הפסטה, הוסיפו את הסלמון, הפרמז'ן ואת המלח והפלפל לפי הטעם. ערבבו היטב עד שהרוטב יכסה את הפסטה כולה. לאחר מכן, הגישו על צלחת, פזרו עוד מעט פרמז'ן מעל ואכלו בתאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: