header

מתכון לגלידת פרוזן יוגורט וליצ'י

הילדים שוב מבקשים ללכת לקנות פרוזן יוגורט בימים החמים? המתכון הביתי הבא הוא לא פחות טעים, ותוכלו להכין אותו בקלות בבית אפילו אם אין ברשותכם מכונת גלידה!

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לגלידת פרוזן יוגורט וליצ'י מקור תמונה: allaboutami
רכיבים לפרוזן יוגורט:
יוגורט יווני - 500 מ''ל (או לבן)
שמנת מתוקה - 150 מ''ל
סוכר - ⅓ כוס
ליצ'י - 425 גר'
אופן הכנת הפרוזן יוגורט:
  1. הניחו את הליצ'י ללא נוזל (שמרו אותו בצד) במערבל מזון, וערבלו עד לקבלת מחית. preperation
  2. הוסיפו את היוגורט והסוכר וערבלו שוב, ולאחר מכן הוסיפו את השמנת ואת נוזל הליצ'י שנותר וערבלו פעם נוספת.
  3. העבירו אל תוך קופסה והקפיאו במשך כשעתיים.
  4. בשלב הבא ערבלו, הקפיאו למשך שעה נוספת, ערבלו שוב והקפיאו למשך לילה שלם.
  5. תוכלו לקשט עם ליצ'י כל פרוזן יוגורט בעת ההגשה.
מקור: דליה.כ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.