header

מתכון למאפינס טונה, גבינה ועגבניות

כמעט לכולנו יש בבית טונה בקופסאות שימורים, ורבים נהנים לאכול אותה בצורות שונות, אפילו סתם ככה מהקופסה עם תוספות כאלה ואחרות. גם חיה דר מבלוג האוכל הנפלא fromhayawithlove אוהבת לאכול טונה ככה, אך היא מצאה דרך משודרגת ופשוטה מאוד להכין בעזרת המוצר הזה מאפינס טונה עם גבינה ועגבניות, שמושלמות בשביל פינוק לילדים או כמנה קלילה שאפשר להכין ברגע אם אורחים החליטו לקפוץ בהפתעה. אתם מוזמנים להכיר את המתכון שלה למנה הנהדרת הזאת ולגלות כמה זה קל להכין אותה בעצמכם.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון למאפינס טונה, גבינה ועגבניות מקור תמונה: fromhayawithlove.com
רכיבים למתכון למאפינס טונה, גבינה ועגבניות:
שימורי טונה במים - 3 קופסאות
קמח שיפון - ½ כוס
קמח לחם - 1 כוס
אבקת אפייה - 1 כפית
חרדל - 1 כף
שמנת לבישול - 250 מ"ל
עגבניות שרי - 2 כוסות (חתוכות לרבעים)
גבינת פטה - 100 גרם (מפוררת, רצוי 5% שומן)
שומשום - לקישוט
פרג - לקישוט
שבבי שקדים - לקישוט
אופן הכנת המתכון למאפינס טונה, גבינה ועגבניות:
  1. שמנו קלות עטרות נייר עבור תבנית מאפינס 12 שקעים וחממו תנור ל-180 מעלות.
  2. ערבבו היטב את כל הרכיבים בקערה גדולה.
  3. העבירו את התערובת לניירות, כ-¾ מהגובה, הדקו לתחתית ושטחו קלות.
  4. פזרו מעל קישוטים כמו שומשום, שבבי שקדים או פרג והכניסו לתנור למשך 20 דקות.
  5. בסיום האפייה העבירו לרשת צינון עד לקירור קל ושיהיה בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: