header

מתכון לטראפל שוקולד עם סוכר בירה

קינוחים הם דבר כה מנחם וטעים שקל לכולנו לשלוח אליהם את היד כמעט בכל רגע נתון. היום אתם הולכים להכיר מתכון קל להכנה לקינוח שוקולדי טעים במיוחד עם מרכיב סודי שוודאי לא שמעתם עליו. אנחנו מדברים על סוכר בירה, שגם אותו תלמדו להכין בפשטות בעזרת המתכון המפתיע לטראפל שוקולד מצופה בסוכר בירה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לטראפל שוקולד עם סוכר בירה מקור תמונה: bonappetit
רכיבים לטראפל שוקולד עם סוכר בירה:
סוכר דמררה - 1 כוס
בירה - 2 כפות (בירה לבחירתכם)
שוקולד מריר 70% - 260 גרם (קצוץ)
שמנת מתוקה - ¼1 כוסות
אופן הכנת הטראפל שוקולד עם סוכר בירה:
  1. חממו תנור למידת המעלות הכי נמוכה (ברוב התנורים היא נעה בין 60-90 מעלות).
  2. ערבבו בקערה סוכר ובירה, ופזרו את הבלילה באופן שווה בתבנית המרופדת בנייר אפייה.
  3. הכניסו את התבנית אל התנור, השאירו את דלתו פתוחה במקצת והניחו לתבנית לנוח בתוכו כ-12 שעות או לילה שלם בעודו דלוק.
  4. לאחר לילה, התערובת אמורה להיראות כמו פתיתי סוכר, אותם אתם צריכים להעביר לקערה קטנה.
  5. בשלו את השמנת בסיר קטן מעל אש בינונית עד שהיא תתחיל לרתוח מעט , הוסיפו את השוקולד פנימה והניחו לתערובת להתבשל יחדיו כ-3 דקות.
  6. הסירו את הסיר מן האש והניחו לתערובת להתקרר ולהתמצק לכדי גנאש – כ-3 שעות.
  7. גלגלו את תערובת השוקולד לכדי כדורים וגלגלו אותם בסוכר הבירה כך שיעטוף אותם.
  8. העבירו את הכדורים לקופסה מרופדת בנייר אפייה, הניחו אותה במקרר למשך כשעה והגישו את הטראפל המוכן והצונן אל השולחן.
טיפ השף:
את הטראפלס אפשר לשמור בקופסה אטומה ובקירור עד שבוע מרגע ההכנה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר