header

מתכון לקציצות תפוחי אדמה עם כרוב סגול

אם אתם אוהבים מאכלים בסגנון הודי, אתם חייבים לנסות את מתכון קציצות תפוחי האדמה והכרוב הסגול הזה, המוכר כמנה המזוהה ביותר עם המטבח של צפון הודו. במקום לנסות ולהרחיק עד לשם עבור הקציצות הטעימות הללו, פשוט כנסו למטבח והכינו את המתכון לקציצות המדהימות שיגרמו לכם ולאורחיכם ללקק את האצבעות.
 
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לקציצות תפוחי אדמה עם כרוב סגול מקור תמונה: mygingergarlickitchen
רכיבים לקציצות תפוחי אדמה וכרוב סגול:
תפוחי אדמה - 4 (מבושלים, קלופים וחצויים)
כרוב אדום - 1 כוס (קצוץ דק)
זרעי כוסברה - ½ כפית
זרעי כמון - ½ כפית
מלח - לפי הטעם
בצל - 1 (קצוץ דק)
פלפל חריף - 1 (קצוץ)
אבקת גארם מאסלה - ¼ כפית (תערובת קנויה או עשויה על פי המתכון הבא)
אבקת מנגו ירוק - 1 כפית (מיובשת - אמצ'ור)
שמן - מעט (לטיגון רדוד)
אופן הכנת קציצות תפוחי אדמה וכרוב סגול:
  1. הכניסו את כל רכיבי המתכון למעט השמן אל קערה וערבבו אותם היטב.
  2. בעזרת כפות הידיים צרו מהתערובת 8-10 קציצות שוות בגודלן והניחו בצד.
  3. כעת הניחו מחבת מעל להבה בינונית וחממו בה מעט שמן לטיגון רדוד ולא עמוק.
  4. כאשר השמן חם, הניחו מספר קציצות בתוך המחבת - אל תעמיסו יותר מדי.
  5. טגנו היטב משני הצדדים של הקציצה עד לקבלת גוון חום-זהוב. אם חסר שמן הוסיפו לפי הצורך.
  6. הוציאו את הקציצות אל תבנית עם נייר סופג, העבירו לצלחת או מגש לאחר מכן והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.