maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לחלב אורז - חלב ללא לקטוז

משקה חלב האורז מיוצר לרוב מאורז חום, והוא מקבל את טעמו המתוק כתוצאה מהתפרקות של פחמימות לגלוקוז. הוא נחשב למשקה קל לעיכול ומתאים במיוחד לאנשים שסובלים מבעיות במערכת העיכול, אבל רופאים רבים ממליצים שלא לתת לילדים לשתות את חלב האורז התעשייתי. לחלב האורז מוסיפים פעמים רבות ממתיקים שונים ועושים בו שימוש לצורך הכנת משקאות מתוקים וקינוחים.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לחלב אורז - חלב ללא לקטוז מקור תמונה: turningground
רכיבים לחלב אורז:
אורז מלא - 1 כוס
מים - 4 כוסות
אופן הכנת החלב אורז:
  1. טגנו את האורז על מחבת עם מעט שמן למשך 4 דקות.
  2. העבירו את האורז המטוגן לצנצנת ומלאו אותה ב-4 כוסות מים.
  3. סגרו את מכסה הצנצנת והמתינו 10 שעות, עד תום תהליך ההשריה.
  4. העבירו את תכולת הצנצנת לבלנדר והפעילו אותו למשך שתי דקות.
  5. העבירו את הנוזל לקערה דרך בד גאזה לסינון הגושים. preperation מקור תמונה: helynskitchen
  6. ניתן לשמור למשך יומיים-שלושה במקרר.
מקור: ליאור.ק
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: