maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לחלב שקדים ללא סוכר

חלב שקדים הוא אחד מתחליפי החלב הפופולאריים ביותר שיש היום בישראל. הוא עשיר בוויטמינים ומינרלים, מכיל כמות גדולה של סידן ונחשב לחלב קל ונוח לעיכול, ולכן הוא מומלץ לילדים קטנים ואנשים מבוגרים כאחד. בנוסף, תהליך ההכנה שלו פשוט להפליא ודורש מעט מאוד מרכיבים.   

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 5
רמת קושי: קל
מתכון לחלב שקדים ללא סוכר
רכיבים לחלב שקדים:
שקדים - 200 גר' (טריים שלא עברו קלייה)
מים - 800 מ''ל
אופן הכנת החלב שקדים:
  1. הניחו את השקדים בקערה להשריה עם מים פושרים למשך הלילה. preperation מקור תמונה: superlife
  2. העבירו את השקדים לבלנדר וצקו את מי ההשריה לכיור.
  3. הוסיפו 800 מ"ל מים לשקדים שבבלנדר וסגרו היטב את המכסה.
  4. טחנו את השקדים בקפידה והפסיקו את פעולת הבלנדר כשתקבלו מרקם חלק.
  5. מזגו את חלב השקדים לקערה דרך בד גאזה לצורך סינון הגושים. אם נותרה לכם עיסת שקדים בבד, נסו לסחוט ממנה את שאריות הנוזלים.
  6. העבירו את הנוזל שנמצא בקערה לבקבוק זכוכית באמצעות משפך.
  7. ניתן לשמור למשך יומיים-שלושה במקרר.
מקור: ליאור.ק
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר