header

מתכון לקציצות הודו

הקציצות הרכות הללו מושלמות בתוך לחמנייה חמה לארוחת הצהריים, או בערב לצד תפוחי אדמה צלויים או ירקות מאודים. בשר הודו הוא רזה ודל בשומנים וקלוריות לעומת סוגי בשר אחרים כמו בקר וכבש, ולכן המתכון הזה מושלם לאלו מכם שרוצים ליהנות מקציצות עסיסיות בלי לשלם את המחיר הקלורי.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 12
רמת קושי: קל
מתכון לקציצות הודו
רכיבים לקציצות הודו:
פירורי לחם - 3 כפות
בצל קטן - 1 (קצוץ דק)
חלבון ביצה - 1 (טרוף קלות)
פטרוזיליה - 3 כפות (טרייה קצוצה)
שן שום קטנה - 1 (טחונה)
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
אופן הכנת הקציצות הודו:
  1. ערבבו את כל הרכיבים בקערה עד קבלת תערובת אחידה והכניסו למקרר ל-30 דקות.
  2. חממו שמן על מחבת לחום בינוני-גבוה, או תנור לטמפרטורה של 160 מעלות.
  3. צרו קציצות בגודל הרצוי, שימו על המחבת החמה וטגנו אותן למשך כ-5 דקות מכל צד או עד שהן מבושלות לגמרי מבפנים. אם אתם מכינים את הקציצות בתנור, שימו אותן על תבנית מרופדת בנייר אפייה והכניסו לתנור למשך 15 דקות או עד שהקציצות משחימות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.