maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לבצק פסטה בסיסי

אם חשבתם פעם להכין בצק לפסטה ולא ידעתם איך, המתכון הבא ידריך אתכם ובעזרתו תוכלו להכין פסטה טרייה וטעימה. מתכון קל ובסיסי להכנת המאכל האיטלקי האהוב במהירות ובטעם ביתי ונפלא.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לבצק פסטה בסיסי מקור תמונה: dagbladet
רכיבים לבצק פסטה:
קמח - 2 כוסות (רגיל)
מלח - ½ כפית
ביצים - 3 (גדולות)
אופן הכנת הבצק פסטה:
  1. ערבבו את הקמח עם המלח והכניסו לקערת מעבד המזון. השתמשו בכפתור הפולס לערבוב טוב יותר. preperation מקור תמונה: thekitchn
  2. הוסיפו את הביצים אל תוך הקערה עם הקמח וכסו מעט עם הקמח. preperation מקור תמונה: thekitchn
  3. הפעילו את מעבד המזון כ-30-60 שניות עד ליצירת כדור. אם הבצק מתפורר מעט, הוסיפו לו כפית מים והפעילו שוב. אם הבצק דביק מידי, הוסיפו לו מעט קמח. preperation מקור תמונה: thekitchn
  4. הוציאו את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות ולושו עד לקבלת כדור בצק חלק ואחיד. preperation מקור תמונה: thekitchn
  5. העבירו את הבצק לקערה מקומחת קלות, כסו והניחו למנוחה של 30 דקות.
  6. כעת ניתן לרדד את הבצק בעזרת מכונת פסטה או מערוך ויוצרים את הפסטה האהובה (רביולי, פטוצ'יני, לזניה ועוד).
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר